tjäna-pengar-till-laget-header3

Vanilla Cupcake

Vanilla Cupcake brukar vara lättsåld och omtyckt av de flesta. Den doftar precis som du tror – som en nybakad vaniljcupcake.

Att sälja ljus med föreningen

När ni ska sälja ljus med föreningen får ni hem säljmaterial som innehåller några produktprover. Proverna gör det lättare för köparna att hitta sina favoriter.

Att tjäna pengar med föreningen via oss är enkelt. Ni betalar aldrig någonting i förskott och ni tjänar upp till 90 kr per sålt ljus. Ju fler ni säljer, desto mer pengar blir det till föreningen. Tveka inte att kontakta oss för att få reda på mer. Om ni bestämt er för att sälja med oss är det bara att fylla i vårt formulär för att sedan få hem säljmaterialet och börja sälja.

Mer information om ljusen

Alla doftljus från Yankee Candle har lång brinntid, är IFRA-certifierade och genomgår stränga tester innan de får bära Yankee Candles namn och varumärke. Bland sortimentet finns doftljus till alla smaker och hem.

Beställ hem din Vanilla Cupcake och andra doftljus som hjälper dig tjäna pengar till laget!