tjäna-pengar-till-laget-header3

Black Cherry

Black Cherry är ett klassiskt doftljus med tydlig doft av mörka körsbär. Precis som övriga Yankee Candle är detta doftljus lättsålt.

Sälj doftljus och tjäna pengar till föreningen

Att sälja ljus med föreningen är enkelt. Utse en kontaktperson som är minst 20 år gammal. Kontaktpersonen fyller i vårt formulär här. Därefter inväntar ni säljmaterialet som innehåller det ni behöver för att tjäna pengar till föreningen. Ni betalar aldrig någonting i förskott. Ni tjänar upp till 90 kronor per doftljus.

Mer om de populära ljusen

Alla doftljus från Yankee Candle har lång brinntid, är IFRA-certifierade och genomgår stränga tester innan de får bära Yankee Candles namn och varumärke. Förutom favoriten Black Cherry finns en hel del ljus att välja bland. Att sälja populära doftljus är ett tacksamt och enkelt sätt att tjäna pengar till föreningen!

Beställ ert säljmaterial idag och kom igång med att tjäna pengar till föreningen!